PRIJEVOZ MOLIM 2

Završavamo s provedbom 2. godine dvogodišnjeg programa usmjerenog unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti starijih osoba za 2021. i 2022. godinu naziva „Prijevoz molim 2“.

Ovim programom osigurali smo uslugu prijevoza članovima Udruge, ali i ostalim osobama starije životne dobi kojime je otežan pristup ustanovama, poglavito zdravstvenima zbog vrlo loše prometne povezanosti. Korisnici su sa područja gradova Daruvara, Grubišnog Polja, Garešnice te općina Dežanovac, Končanica, Sirač i Đulovac.

U drugoj godini provedbe omogućili smo uslugu prijevoza za 145 osoba od kojih su neki uslugu koristili i više puta.

U razdoblju od 1. do 12. mjeseca 2022. pružena je usluga prijevoza korisnicima na specijalističke preglede u bolnice: 51 puta u Zagreb, 69 puta u Viroviticu, 52 u Bjelovar, 43 u Pakrac, 14 u Lipik, 4 u Osijek, 11 u Požegu, 2 u Slavonski Brod, 3 u Popovaču, 1 Krapinske toplice; te u institucije (Dom zdravlja, CZSS, obiteljski liječnik, Zavod za vještačenje i sl.): 37 puta u Daruvar, 1 u Zagreb, 2 u Bjelovar, 1 u Grubišno Polje

Projekt „Prijevoz molim 2“ financira se sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike uz sufinanciranje partnera Grada Daruvara te općina Dežanovac i Končanica.

Skip to content