Godišnja skupština uosi

U ponedjeljak 24. veljače održana je sjednica Redovne skupštine Udruge. Na Skupštini su osim zastupnika bili prisutni i zamjenica gradonačelnika grada Daruvara, predstavnici udruge Korak Dalje, predstavnici Matice umirovljenika Daruvar, predstavnici HVIDR-a Daruvar, te mediji.
Na Skupštini su jednoglasno usvojeni Izvještaj o radu koji možete preuzeti ovdje, financijski izvještaj za 2013 i izvještaj Nadzornog odbora, te je usvojen OPERATIVNI PLAN Udruge za 2014. godinu. Posebno je pohvaljena suradnja sa Bjelovarsko-bilogorskom županijom i gradom Daruvarom koji i financijski i na ostale načine prate rad Udruge, te sudjeluju u realizaciji Operativnog plana. Osim njih udrugu još potpomažu grad Garešnica, te općine Dežanovac, Đulovac, Sirač, Hercegovac i Veliki Grđevac.
Za 2014. godinu Udruga je također previdjela brojne aktivnosti, (pogledati ovdje) sa kojima će raditi na unapređenju kvalitete života osoba s invaliditetom na svom području djelovanja.
Zamjenica gradonačelnika pohvalila je rad Udruge, ali i ostalih udruga vezanih uz osobe s invaliditetom, te njihov rad istakla kao primjer drugima.


Skip to content