Proglašeni najbolji sportaši u 2013.

Članovi Udruge za šport i rekreaciju osoba s inaliditetom Daruvar sudjelovali su na proglašenju najboljih sportaša, sportašica, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Bjelovarsko-bilogorske županije za 2013. godinu, koje se održavalo 20.02.2014. u hotelu Central u Bjelovaru. Zlatnu plaketu za najbolju sportašicu juniorku dobila je Martina Crkvenac, za osvojenih 15 zlatnih medalja na Državnom prvenstvu u plivanju za OSI u Splitu u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.
Zlatnu plaketu za najbolju sportašicu seniorku dobila je Paola Balder za osvojeno 2. mjesto u stolnom tenisu i u OPEN-u 3. mjesto opća kategorija, na Državnom natjecanju OSI u stolnom tenisu u Samoboru.
Srebrnu plaketu za najbolju sportašicu seniorku dobila je Tatjana Rapatić za osvojeno 2. mjesto u stolnom tenisu u kategoriji 11 na Državnom natjecanju OSI u stolnom tenisu u Samoboru.
Zlatnu plaketu za najbolju seniosrku ekipu dobila je Ženska pikado ekipa OSI BBŽ-a za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecaju u Poreču u sastavu Ana Sinek, Zdenka Bašek, Vesna Cerovečki i Vlasta Kolouh.
Brončanu plaketu Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije za sportsku djelatnicu dobila je Mirjana Pahoki za razvoj i popularizaciju sporta osoba s invaliditetom.


Skip to content