Učim – Radim – Pomažem II

Nakon što je prva faza projekta „Učim – Radim – Pomažem“ završila 25. srpnja 2020. godine Udruga je u petak 04. rujna potpisala novi Ugovor o provedbi projekta „Učim – Radim – Pomažem II“. Ugovor je potpisan u Velikoj vijećnici Brodsko posavske županije u nazočnosti predstavnika Ministarstva rada mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te saborskih zastupnika iz Brodsko-posavske županije.

Kao i prethodni i ovaj projekt financira se sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., te ZAŽELI programa zapošljavanja žena – faza II.

U ime Udruge Ugovor je potpisao Izvršni direktor Davor Marić. Vrijednost Ugovora je 3.498.500,00 kuna, a maksimalno vrijeme provedbe je 18 mjeseci. Ovim projektom predviđa se zapošljavanje 40 žena, pripadnica ciljane skupine koje će pružati usluge za 240 korisnika. Partneri u projektu su Grad Daruvar, Općina Končanica i Općina Dežanovac, Hrvatski zavod za zapošljavanje, te Centar za socijalnu skrb Daruvar

Ono što je još zanimljivo je da su istovremeno Ugovore potpisali i gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček koji će projektom zaposliti 25 žena, te načelnik općine Končanica Zlatko Bakunić, koji će projektom zaposliti 20 žena na području općine Končanica i Dežanovac.

Ovim projektima na području Grada Daruvara i navedenih općina zaposliti će se ukupno 85 žena koje će pružati usluge za 510 korisnika. Ukupna vrijednost svih projekata je oko 1 milijun eura.

 

 


Skip to content