Tjedan edukacija

Protekli tjedan predstavnici upravljačkih tijela i zaposlenici udruga bili su uključeni u nekoliko edukacija kojima su stjecali nova znanja iz različitih područja.
U ponedjeljak 27. listopada u organizaciji RRA BBŽ sudjelovali smo na radionici na temu „Procesi javne nabave u okviru korištenja sredstava EU“, a 29. listopada na radionici „Financijsko upravljanje u projektima koji se financiraju sredstvima EU“. Obadvije radionice održane su u Bjelovaru u Velikoj i Maloj vijećnici.
Istovremeno su predstavnici udruge 29 listopada sudjelovali na radionici „Osnove financija za organizacije civilnog društva“ koja je organizirana od strane E-misije u gradu Garešnici.
Posljednja od radionica u zadnjem tjednu listopada održana je 30. listopada u organizaciji E-misije. Radionica je održana u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom u Daruvaru, a na temu „Socijalna inkluzija“. Na radionici su bili predstavnici različitih udruga sa područja županije, koji su ocijenili radionicu korisnom za daljnji rad udruga.


Skip to content