Tečaj slikanja

Udruga osoba s invalididetom organizira pod stručnim vodstvom Ljubice Petrinić, članice Likovne grupe DA tromjesečni tečaj slikanja. U terminu od 16-18h svakog ponedjeljka u prostoru udruge polaznici će se upoznati sa svim slikarskim tehnikama.
“Započeli smo s radom u ugljenu, sada je na redu suhi pastel. Polako ih uvodim u svijet umjetnosti, a u kojoj ćemo se tehnici najviše zadržati i koju ćemo najviše obraditi ovisi o interesu samih polaznika. Iznimno sam uadovoljna grupom, radimo svaki ponedjeljak od 16 do 18 sati, i moram reći da su svi vrlo talentirani!” rekla je Ljubica Petrinić, voditeljica tečaja. Udruga je osim prostora, osigurala i sav potreban materijal za rad.
“Jako smo zadovoljni tečajem. I do sada smo u Udruzi održavali različite radionice, no nikad tečaj slikanja. Koliko nas je slikanje zarazilo, najbolje će približiti činjenica da dok slikamo nemamo pauzu.”-rekli su poaznici tečaja.
“S dolaskom lijepog vremena, polaznici će tehnike usavršavati slikajući u prirodi, žive motive.” – rekla je voditeljica, kojoj će se u edukaciji pridružiti još članova Likovne Udruge DA.

Izvor:Bjelovarski list

Povezane objave