Svečana promocija

Jučer, 28.05. je u Zagrebu održana Svečana promocija predstavljanja rezultata trogodišnjeg programa HSUTI „Zajedno u zajednici“. U programskim aktivnostima sudjelovala je i Udruga osoba s invaliditetom Daruvar, koja je 2011, a isto tako i ove godine omogućila za dva člana iz Udruge besplatno ljetovanje u Puli i Zadru. Ovo ljetovanje zamišljeno je kao aktivno druženje članova iz različitih udruga iz Republike Hrvatske, koji su u sklopu ljetovanja imali različiti radionice, vježbe, rekreativne aktivnosti i slično.
Hvale vrijedan projekt, koji je dobio i nagradu za inovaciju od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, nastavlja se i ove godine, a nadamo se i ubuduće.
Na promociji je bilo i komentara o uspješnosti prolaznosti članica Saveza na natječajima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Ministarstva socijalne politike i mladih, te je konstatirano da će većina udruga doći u vrlo tešku situaciju zbog neodobravanja projekata i programa unatoč redovitim aktivnostima koje moraju odrađivati.


Povezane objave