SUSRETI SA UMIROVLJENICIMA 12.11.2015

Članovi Udruge za šport i rekreaciju osoba s invaliditetom Daruvar sudjelovali su na Tradicionalnom susretu osoba s invaliditetom Daruvar i članova Matice umirovljenika Daruvar. Ove godine domačini su bili Matica umirovljenika Daruvar te je susrete otvorila predsjednica Zdenka Čuhnjil.
Ove godine domačini su bili Matica umirovljenika Daruvar, a susreti su se održali na novo uređenim terenima u parku kod hotela Termal koji je uredila Matica umirovljenika Daruvar iz sredstava od dobivenog projekta od Zaklade Zamah.
Sami članovi uredili su Mini golf i bočalište , te kupili i postavili viseću kuglanu. Natjecalo se u mini golfu i visećoj kuglani, a vježbalo se bočanje.
U visećoj kuglani ženska ekipa UŠROSI Daruvar osvojila je 1. mjesto sa srušena 164 čunja u sastavu Verica Crnković, Vlasta Brkić, Vlasta Kolouh, Marija Petak, Nera Sakar i Mirjana Pakoki.
Nešto malo slabije bile su žene Matice umirovljenika osvojile su 2. mjesto sa srušena 159 čunja, u sastavu Ana Sinek, Milada Hrešić, Marija Hunjek, Kveta Ambrož, Vlasta Đermanović i Vlasta Lustig.
U pojedinačnom natjecanju muških u visečoj kuglani 1. mjesto osvojio je Dobrivoj Vrbetić – UŠROSI ,2. mjesto Antun Romozi – Matica umirovljenika i 3. Mjesto Drago Rajfek –UŠROSI Daruvar.
U mini golfu ekipa UŠROSI Daruvar u sastavu Vladimir Litera i Vlasta Brkić osvojili su 1. Mjesto, a 2. Mjesto osvojili su Vlasta Lustig i Karnik.
U bočanju bile su bolje članice Matice umirovljenika.
Nakon natjecanja domačini su nas ugostili sa odličnim domačim kiflicama
( koje su ispekle njigove članice) i sokovima.

Skip to content