Skupština ŠSOSIBBŽ

Redovna Skupština Športskog sveza osoba s invaliditetom Bjelovarsko-bilogorske županije održana je 19.05.2022. godine u Daruvaru uz nazočnost predstavnika 11 klubova članova Saveza.

Radom sjednice rukovodio je predsjednik Josip Slivar koji je nazočne zastupnike upoznao s radom i rezultatima Saveza u 2021. godini. Izvješće Nadzornog odbora predstavio je član odbora Dražen Družinec. Obzirom da su svi zastupnici dobili materijale prije skupštine nije bilo puno rasprave o izvješćima koja su sva usvojena jednoglasno.

Nazočnima se obratio i predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić, koji je pohvalio rad Saveza  i uspjehe paraolimpijaca. Također, rekao je da je Savez među malobrojnima koji provodi program HPO kojim se u sport uključuju mlade osobe s teškoćama u razvoju kroz zapošljavanje stručne osobe. Na području naše županije program se trenutno provodi u Bjelovaru, Daruvaru i Grubišnom Polju. Sa svojim radom u sklopu programa nazočne je upoznala i zaposlenica Saveza Violeta Čor.

Iako nije bilo na Dnevnom redu Skupština je usvojila i dvije izmjene Statuta: izmjenu naziva Saveza, te načine održavanja sjednica Izvršnog odbora i skupštine.


Skip to content