Povodom nac. dana cerebralne paralize održana radionica

Povodom nacionalnog dana cerebralne paralize HSUCDP je održao dvodnevnu radionicu pod nazivom “Znanjem do socijalnih usluga” u hotelu “Princess” u Jastrebarskom 06. i 07. svibnja.

UDCDPNO Daruvar je na radionici predstavljao Dalibor Kalenski, zamjenik predsjednika. Na radionici su prvoga dana govorili predsjednik saveza Tomislav Velić, izvršna predjednica Mirjana Markovinović te predstavnici svih udruga članova koji su iznijeli svoje viđenje problema u radu udruga te su isticali projekte koje provode kao i to koliko su osoba zaposlili. Drugoga dana su prezentaciju o mogućnosti uključivanja udruga u mrežu socijalnih usluga.

     

Nakon toga su im predstavnici udruga postavljali pitanja na koje su odgovarali ili ih upućivali kome da se obrate. Nakon toga je izvršna direktorica CeDePe Zagreb održala prezentaciu pod nazivom “Soc. usluge- od ideje do realizacije” a poslije nje su druženje nastavilo uz zajednički ručak svih sudionika gdje su sudionici izmjenjivali svija iskustva rada na projektima i u vođenju udruga.

Dalibor Kalenski

Skip to content