EU VAM OTVARA VRATA

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji će se održati u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine.
Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata” je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.
Udruga će se pridružiti “danima otvorenih vrata EU projekata” te će usvojim prostorijama u ulici Petra Preradovića 26 u Daruvaru 17. svibnja 2019. u vremenu od 09.00-13.00 h svim zainteresiranim građanima pružiti informacije iz prve ruke o projektima koje provodi, a koji su financirani sredstvima iz Europske unije.

Udruga trenutno provodi 2 velika projekta “Lakše kroz život uz osobnog asistenta” te “Zaželi”- projekt zapošljavanja žena “Učim-radim-pomažem” kroz koji zapošljava 54 osobe.


Skip to content