Obilazak korisnika projekta “Zaželi”

Polako se bliži kraj provedbe projekta “Učim-Radim-Pomažem II“ u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijala i programa ZAŽELI-zapošljavanje žena koji Udruga provodi u partnerstvu sa gradom Daruvarom, općinama Končanica i Dežanovac, Centrom za socijalnu skrb Daruvar i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projekt se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda ukupne vrijednosti 3.498.500,00 kuna. Kroz projekt je zaposleno ukupno 42 žene koje su pružile uslugu pomoći u kući za 310 krajnjih korisnika.

Već sada, dva mjeseca prije kraja provedbe, počinje briga i strah krajnjih korisnika što će biti nakon završetka projekta, te hoće li biti nastavka jer usluge koje pružaju žene većini korisnika su od životne važnosti.

Na svima nama je da se nadamo da će se projekt nastaviti i u slijedećim godinama jer su aktivnosti projekta doprinijele povećanju zaposlenosti žena koje teže dolaze do posla na tržištu rada, ali i povećale kvalitetu života starijim osobama i osobama s invaliditetom.


Skip to content