Donacija slika

Predsjednica Likovne grupe DA Ljubica Petrinić danas je u maloj galeriji predala vrlo vrijednu donaciju od 33 slike Udruzi osoba s invaliditetom Daruvar.
Ova donacija plod je suradnje Likovne grupe Da i Udruge osoba s invaliditetom Daruvar, a pokrenuta je inicijativom Zdenka Franekić, slikara i vijećnika Gradskog vijeća Grada Daruvara.
Ovom donacijom Likovna grupa DA želi pomoći u humanitarnoj akciji „Vrlo je bitno-Trebam prijevoz hitno“, koju je pokrenula Udruga sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavu novog kombi vozila prilagođenog osobama s invaliditetom, ali koje će služiti ostalim građanima koji su u potrebi.
Kolekciju slika preuzeo je predsjednik Udruge Damir Bokun koji se zahvalio Ljubici Petrinić i Gradu Daruvaru koji je osigurao sredstva za nabavu potrebnog slikarskog materijala, te napomenuo da će slike ići na prodaju putem WEB stranice i društvenih mreža, te organizacijom donatorske večeri, a dio slika će se pokloniti izdašnijim donatorima. Predsjednik Udruge ujedno se zahvalio svim dosadašnjim donatorima i onima koji će i ubuduće svojom donacijom pomoći u nabavi novog kombi vozila.


Skip to content