2. natjecanje u lovu ribe

N a prekrasan i malo prevruć dan održano je 2. natjecanje u lovu ribe udicom na plovak za osobe s invaliditetom na sportskom ribnjaku Jezero u Daruvaru u organizaciji Udruge za parasport i rekreaciju Daruvar.
Na natjecanju je sudjelovalo 6 ekipa iz Daruvara, Virovitice, Bjelovara i Koprivnice koji su lovili 3 sata u vodi koja obiluje sa svim vrstama ribe i to kapitalnim primjercima.
Nakon trosatnog natjecanja rezultati su slijedeći:
EKIPNO: 1. mjesto HVIDR-a Daruvar sa ulovljenih 30.350 grama ribe; 2. mjesto PIR Daruvar sa ulovljenih 21.450 grama ribe; 3. mjesto Amateri Koprivnica sa ulovljenih 20.100 grama ribe
POJEDINAČNO: 1. mjesto Željko Kljajić (HVIDR-a) sa ulovljenih 23.000 grama ribe od kojih je kapitalni šaran težine 12.050 grama; 2. mjesto Željko Petak (Amateri) sa ulovljenih 12.000 grama ribe i 3. mjesto Davor Marić (PIR) sa ulovljenih 8.800 grama ribe.
Zahvaljujemo se: sportsko-ribolovnom društvu Toplica Daruvar što su nam osigurali ribolovnu vodu te potrebna pomagala za natjecanje, Danku Vorel koji je za sve sudionike pripremio fiš paprikaš, Daruvarskoj pivovari na donaciji uvijek odličnog Staročeškog piva te Ribnjačarstvu u Končanici na donaciji ribe 🎣🎣

Skip to content