Učim-Radim-Pomažem II

U reprezentativnom prostoru dvorca grofa Jankovića održana je 09. 02.2021. godine  početna tiskovna konferencija projekta „Učim-Radim-Pomažem II“. Projekt koji se financira sredstvima ESF-a u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020, ZAŽELI-program zapošljavanja žena započeo je sa provedbom nakon potpisivanja ugovora 04. rujna 2020. godine. Ugovorno tijelo za provedbu projekta je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a provedbeno tijelo Hrvatski zavod za zapošljavanje.

U sklopu projekta zaposleno je 40 žena koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će svojim zapošljavanjem pružati pomoć i podršku osobama u nepovoljnom položaju, njih 240. Nositelj ovog projekta je Udruga osoba s invaliditetom Daruvar, a partneri CZSS Daruvar, HZZ-područni ured Bjelovar, Grad Daruvar, Općina Dežanovac i Općina Končanica.

Sa ciljevima i aktivnostima u projektu predstavnike medija i ostale goste upoznao je Izvršni direktor Udruge Davor Marić, a nazočnima su se obratili i predstavnici partnera zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi, te ravnatelj CZSS Daruvar Zvonko Kovačić koji su istaknuli važnost ovog projekta za daljnji razvoj socijalnih usluga i lokalne zajednice u cjelini, te važnost partnerstva, ne samo u ovom projektu već u svim projektima koji doprinose ekonomskom, društvenom i socijalnom napretku stanovnika i zajednice.

Projekt je ukupne vrijednosti 3.498.500,00 kuna i traje 18 mjeseci i nastavak je projekta „Učim-Radim-Pomažem“ koji je proveden u razdoblju 2018-2020. godine.


Skip to content