Treće kolo lige viseće kuglane

U subotu 28.05. održano je 3. kolo Lige viseće kuglane Regije istok uz domaćinstvo Sportskog saveza osoba s invaliditetom Koprivničko-križevačke županije. ŠSOSI BBŽ u ovom kolu predstavljali su Stjepan Pahoki, Milorad Zailac, Davor Draksler , Lazo Marković i Stjepan Brkić. U ponovno neizvjesnim bacanjima ukupnu pobjedu nakon dva kruga bacanja osvojila je ekipa ŠSOSI Brodsko-Posavske županije sa srušenij700 čunjeva, drugi je ŠSOSI Bjelovarsko-bilogorske županije sa srušenih 673 čunja, treći SSOSI  Koprivničko-Križevačke županije sa 645 srušenih čunjeva, četvrti Bjelovarski SSOSI sa 644 srušena čunja i peti ŠSOSI Zagrebačke županije sa 538 srušenih čunjeva.

Milorad Zailac, član ŠSOSI BBŽ srušio je u jednom bacanju 108 čunjeva, te je trenutno igrač sa najviše srušenih čunjeva u jednom bacanju.

Nakon odigrana 3 kola 1. je Brodsko-Posavska županija sa 15 bodova, druga Bjelovarsko-Bilogorska županija sa 14 bodova, treća Koprivničko-Križevačka županija sa 9 bodova, četvrti Bjelovarski savez za 7 bodova i peta Zagrebačka županija sa 3 boda.

Slijedeće kolo igra se u Velikoj Gorici 04.06.


Skip to content