Svečana dodjela ugovora

U sklopu provedbe projekta „Učim – Radim – Pomažem“ financiranim sredstvima iz ESF-a u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali – ZAŽELI-program zapošljavanja žena 21.05.2018. godine održana je Početna tiskovna konferencija projekta u Velikoj vijećnici Grada Daruvara.

Pozvani gostima i predstavnicima medija aktivnosti, očekivane rezultate i ciljeve projekta predstavio je voditelj projekta Davor Marić, dok je Predsjednik Udruge Damir Bokun prisutnima predstavio sam rad Udruge u proteklom razdoblju, te se zahvalio svima koji potpomažu rad Udruge kroz partnerski ili suradnički odnos.

Prisutnima su s obratili i partneri u projektu, Grad Daruvar, Općine Dežanovac i Končanica, CZSS Daruvar koji su izrazili zadovoljstvo sudjelovanjem u projektu, te zajedničkim djelovanjem institucija i ustanova na ovom vrlo značajnom projektu.

Na kraju tiskovne konferencije gradonačelnik Grada daruvara Damir Lneniček, nečelnik općine Dežanovac Josip Stjepanović i načelnik Općoine Končanica Zlatko Bakunić zajedno sa Predsjednikom Udruge svečano su uručili ugovore o radu zaposlenim ženama, čija predstavnica Adela Abdić se zahvalila što im se kroz projekt omogućilo da se ponovo uključe na tržište rada.


Skip to content