Šećer na kraju

Za kraj poslovne godine sačuvali smo naljepše za naše najmlađe članove, kao i za djecu članova, te smo im uz veliki trud zaposlenika Udruge i mladih volontera organizirali podjelu poklona za Božićne i Novogodišnje blagdane. Predstavu pod nazivom „Moderni Božić“ , koja je bila uvježbavana cijeli mjesec, odigrali su zaposlenice i članovi Udruge pred 95-etero djece u holu OŠ Vladimira Nazora u Daruvaru. Da bi program bio potpuniji i svečaniji pobrinuli su se polaznici Glazbene škole Bruno Bjelinski Daruvar sa ravnateljicom Vandom Cegledi koji su uz božićne pjesme glazbeno popratili ovaj događaj.
Djeca su se obradovala Djedu Božićnjaku koji je svima koji su bili dobri u izlazećoj godini podijelio poklone, te ih zabavio. Ovom predstavom željeli smo djecu i roditelje uvesti u božićni ugođaj, te predstojeće praznike.
Želimo se zahvaliti svim donatorima koji su sudjelovali u prikupljanju novčanih sredstava: općinama Sirač i Dežanovac, Ekonomskoj i Turističkoj školi Daruvar, građanima koji su dali dobrovoljne priloge, OŠ Vladimira nazora koja nam je ustupila prostor, te svima ostalima koji su nam pomogli da kraj godine obilježimo ovako veselo.
SRETAN BOŽIĆ I NOVU GODINU ŽELE VAM SVIMA ČLANOVI I ZAPOSLENICI UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM DARUVAR.


Skip to content