Proglašenje sportaša

U Društveno-kulturnom centru Grada daruvara održana je 02.05. svečanost proglašenja sportaša Grada Daruvara koju je organizirala Sportska zajednica temeljem pristiglih nominacija.

Udruga za parasport i rekreaciju Daruvar nominirala je sportaše s invaliditetom u seniorskoj i ekipnoj konkurenciji, te su na svečanosti uručene Plakete slijedećima:

Kao najbolja sportašica s invaliditetom proglašena je Verica-Vera Crnković koja je na Državnim igrama u neparaolimpijskim sportovima u Poreču 2022. godine osvojila 1. mjesto u disciplini viseća kuglana

Kao najbolja ženska ekipa sportašica s invaliditetom proglašena je ekipa viseće kuglane koja je na Državnim igrama u neparaolimpijskim sportovima u Poreču 2022. godine u sastavu:  Mirjana Pahoki, Marija Laslo, Verica-Vera Crnković, Vlasta Brkić i Zdenka Bašek osvojila 1. mjesto i naslov državnih prvakinja.

Kao najbolja muška ekipa sportaša s invaliditetom proglašena je ekipa u visećoj kuglani koja je kroz Ligu viseće kuglane-Regija istok, te završnicu koja je održana u sklopu Državnih igara u neparaolimpijskim sportovima u Poreču 2022. godine u sastavu: Lazo Marković, Davor Draksler, Stjepan Pahoki, Milorad Zailac, Davor Marić i Stjepan Brkić osvojila 2. mjesto.

Plakete najboljim sportašima uručili su gradonačelnik Damir Lneniček, zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi i predsjednik Sportske zajednice Grada Daruvara Tihomir Djedović.


Skip to content