Početna konferencija “Učim-Radim-Pomažem 3”

U prostoru Društveno-kulturnog centra u Daruvaru održana je početna konferencija projekta „Učim-Radim-Pomažem 3“.  Projekt se financira bespovratnim sredstvima ESF-a u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i programa ZAŽELI-program zapošljavanja žena od kojih je 85% iz EU, a 15% iz Republike Hrvatske.

Projekt se provodi na području Grada Daruvara i Općine Dežanovac, a u sklopu projekta zaposleno je 30 žena, pripadnica ciljane skupine koje pružaju usluge pomoći i potpore starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju, kojima je voditeljica projekta Gordana Vorel predstavila ciljeve, te aktivnosti kojima će se ti ciljevi postići.

Ukupna vrijednost projekta je 1. 467.640,00 kuna.

Partneri na projektu su Općina Đežanovac, Hrvatski zavod za zapošljavanje-područni ured Bjelovar i Centar za socijalnu skrb Daruvar.

Nazočnima su se kratko obratili i zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi, ravnatelj CZSS Daruvar Zvonko Kovačić i pročelnica jedinstvenog upravnog odjela Općine Dežanovac Ljubica Ilinović, koji su izrazili zadovoljstvo provedbom ovakvog projekta koji uvelike doprinosi razvoju lokalne zajednice.

Na konferenciji su bili predstavnici partnera, medija, te uzvanici iz institucija, ustanova i udruga.


Skip to content