Najbolji sportaši županije u 2014. godini

Svečano proglašenje najboljih sportaša, sportašica, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Bjelovarsko-bilogorske županije za 2014. godinu održano je 20. veljače 2015. godine u restoranu “Terasa” u Daruvaru.
Županijska reprezentacija ŠSOSI BBŽ-a proglašena je najboljom ekipom u kategoriji osoba s invaliditetom.
Najbolja juniorka Martina Crkvenac iz Velike Trnovitice, članica UŠROSI Daruvar. Najbolji junior Goran Jelić iz Bjelovara, član atletskog kluba “Sokol” Bjelovar. Najbolje seniorke: Paola Balder iz Sirača, članica STK “Sokol” Bjelovar je dobila zlatnu plaketu i proglašena je za najbolju sportašicu s invaliditetom; Vanja Momčilović iz Bjelovara, članica STK “Sokol”Bjelovar je dobila srebrnu plaketu; Draga Uremović iz Rovišća, članica DŠI “Sokol” Bjelovar i Županijske reprezentacije je osvojila brončanu plaketu za postignute rezultate u elektronskom pikadu na Športsko rekreativnim igrama državne razine u Poreču kao najbolja pojedinka i članica pikado ekipe u sastavu: Zdenka Šorša, Matija Kelava, Marta Kuzminović. Najbolji seniori: Josip Slivar iz Bjelovara, član Atletskog kluba “Sokol” Bjelovar je dobio zlatnu plaketu i proglašen je najboljim sportašem s invaliditetom; Albin Vidović iz Bjelovara, član Atletskog kluba “Sokol” Bjelovar je dobio srebrnu plaketu; Damir Bošnjak iz Bjelovara, član Streljačkog saveza Bjelovar je dobio brončanu plaketu.
Damir Bokun iz Daruvara, predsjednik Udruge slijepih Daruvar i član UŠROSI Daruvar je dobio srebrnu plaketu za rad i doprinos u sportu.


Skip to content