Liga viseće kuglane

U subotu 31.08.2019. godine održano je posljednje, 4. Kolo Lige viseće kuglane – istok za osobe s invaliditetom. Domaćin u 4. Kolu bio je Športski savez osoba s invaliditetom Bjelovarsko-bilogorske županije (D.Draksler, D. Vrbetić, S. Pahoki, D. Marić, S. Brkić). Natjecanje je održano u Daruvaru, a osim domaćina nastupile su ekipe  Bjelovarskog sportskog saveza osoba s invaliditetom, Športskog saveza invalida Grada Slavonskog Broda i Športskog saveza invalida Brodsko-posavske županije.

U vrlo neizvjesnom kolu, nakon odbacana dva kruga, prvo mjesto zauzeo je domaćin sa ukupno 748 srušenih čunjeva, drugo mjesto pripalo je Bjelovarskom sportskom savezu OSI sa srušenih 737 čunjeva, treće mjesto Športskom savezu invalida Brodsko-posavske županije sa srušenih  683 čunja, te četvrto mjesto Športskom savezu invalida Grada Slavonskog Broda sa srušenih 628 čunjeva.

Ovim rezultatima ukupno prvo mjesto pripalo je ŠSOSI BBŽ, drugi je Bjelovarski sportski savez OSI, treći ŠSI BPŽ, a četvrti ŠSI Grada Slavonskog broda. Prve tri ekipe osigurale su nastup na Državnom prvenstvu koje će se održati u Poreču u mjesecu studenom.


 

 

 

Povezane objave