ESF Zadar

U Zadru u hotelu Kolovare organizirana je konferencija „Priprema projekata i podrška ESF korisnicima“ koji je organizirao WYG International u sklopu projekta Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Konferenciju je otvorio Zoltan Kazatsay iz Glavne uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost član Europske komisije, a nakon njega nazočnima se obratio i Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.
Cilj ove konferencije bio je upoznati predstavnike javne uprave, pravosuđa i civilnog društva na koji način će Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ utjecati na razvoj navedenih sektora. Osim već navedenih, izlaganja na konferenciji imali su i predstavnici Ministarstva uprave, Ministarstva pravosuđe, te Ureda za udruge Vlade Republika Hrvatske, kao i gosti iz Poljske, Rumunjske i Slovačke koji su kroz primjere dobre prakse pokazali kako se, kroz kvalitetne projekte, mogu koristiti sredstva iz ESF-a.
Ono što je bilo zanimljivo za predstavnike civilnog društva, među kojima je UOSI imala svog predstavnika, je bila informacija o predstojećim natječajima koji će se raspisivati do kraja 2015. godine, te u kojim područjima razvoja civilnog društva.


Skip to content