Dodjela nagrada grada Daruvara za najbolje sportaše 2018. godine

Članovi Udruge za sport i rekreaciju osoba s invaliditetom Daruvar i ove godine imali su svoje predstavnike na dodjeli priznanja Grada Daruvara i Športske zajednice grada Daruvara za najbolje sportaše u 2018. godini.

Svečanost dodjele priznanja održana je 25. veljače 2019. godine u prostoru restorana Terasa Daruvarskih toplica, na kojoj su bili brojni sportaši i ekipe koji su svojim rezultatima u 2018. godini zaslužili priznanja.

Tako su najbolji sportaši s invaliditetom u 2018. godini:

  1. Mirjana Pahoki – 2. mjesto pojedinačno u visećoj kuglani i 1. mjesto ekipno u visećoj kuglani (Državne rekreativne igre za osobe s invaliditetom)
  2. Stjepan Brkić – 3. mjesto pojedinačno u visećoj kuglani i 2. mjesto ekipno u visećoj kuglani (Državne rekreativne igre za osobe s invaliditetom)
  3. Stjepan Pahoki, Stjepan Brkić, Davor Marić, Davor Draksler, Ivica Mlinar – 2. mjesto ekipno u visećoj kuglani (Državne rekreativne igre za osobe s invaliditetom)
  4. Verica Crnković, Marija Laslo, Vesna Cerovečki, Mirjana Pahoki – 1. mjesto ekipno u visećoj kuglani (Državne rekreativne igre za osobe s invaliditetom)

Skip to content