Dani otvorenih vrata

  1. prosinac 2013. godine u 11 sati predstavnici Centra za socijalnu skrb Daruvar u prostorijama Udruge održati će okrugli stol na temu; “Sustav pomoći za osobe s invaliditetom i usluge koje pruža Centar”. Okrugli stol otvoren je za sve zainteresirane .
  2. prosinac 2013. godine od 12,15 d 14,00 sati posjet predstavnika svih udruga Srednjoj i turističkoj školi u Daruvaru, te upoznavanje učenika sa:


VAŽNI DATUMI

slijepim osobama i pomagalima za slijepe
gluhim osobama i pomagalima za gluhe
osobama u invalidskim kolicima i projektom “Osobni asistent”
kako biti roditelj sa invaliditetom
kako biti roditelj osobi s invaliditetom

Provođenje akcije “Bijele vrpce” u organizaciji Mreže žena s invaliditetom povodom 25. studeni – Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama ( akcija će se provodite u centru grada, školama i vrtićima )


LOGO-KAMPANJA

01. prosinac 2013. godine
U 12,15 sati dolazak Vijeća učenika Srednje i turističke škole Daruvar u prostorije Udruge, te upoznavanje sa radom na računalu za slijepe osobe, te sportski aktivnostima i uspjesima Udruge,
U 12,45 obilazak institucija, trgovina i drugih objekata učenika i osoba s invaliditetom radi upoznavanja učenika sa različitim barijerama sa kojima se susreću osobe s invaliditetom

U 15,00 sati otvaranje jubilarnih 20.-tih sportskih igara između Udruge osoba s invaliditetom i HVIDR-a Daruvar

01–04. prosinca 2013. godine izložba radova sa kreativnih i likovnih radionica u vremenu od 08,00 do 14,00 sati. Izložba je otvorena svim zainteresiranim posjetiteljima.

Skip to content