20. Susreti OSI u Koprivnici

Udruga za šport i rekreaciju osoba s invaliditetom Daruvar sudjelovala je na 20. susretima osoba s invaliditetom u Koprivnici 16.07.2014. godine. Na susretima je sudjelovalo 25 udruga iz cijele Hrvatske s oko 300 sudionika. Susreti su bili organizirani povodom 30 godina rada UOSI Koprivnica. Susrete je uz predsjednika udruge organizatora Slavka Kuzmića vodila i voditeljica HTV-ove emisije “Normalan život” Ana tomašković. Mnogobrojnim gostima je predsjednik Kuzmić prikazao rad udruge kroz 30 godina. Nakon svečanog dijela počelo je sportsko natjecanje, uzbogatu tombolu nakon sportskih takmičenja te zabave na kojoj su neki i zaplesali.
Sportski rezultati: Natjecalo se u sportskim disciplinama viseća kuglana, pikado, nabaci krug i belot. Našu udrugu je predstavljalo 9 članova: Radmila Kolarić, Vlasta Kolouh, Vlasta Brkić, Oto Kolouh, dobrivoj Vrbetić, Mirjana Pahoki, Stjepan Brkić, Stjepan Pahoki i Alex altus.
Ekipa u pikadu u sastavu Vlasta Kolouh, Alex Altus, Oto Kolouh, Vlasta Brkić i Mirjana Pahoki je osvojila izvrsno 2. mjesto. U belotu je par Dobrivoj Vrbetić-stjepan Brkić osvojio također drugo mjesto. U visećoj kuglani je ekipa u sastavu Radmila Kolarić, dobrivoj Vrbetić, Vlasta Brkić, Mirjana Pahoki Stjepan Pahoki.


Skip to content