Zaželi – Program zapošljavanja žena – Faza II

Udruga osoba s invaliditetom Daruvar u rujnu 2020.godine potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Program „Zaželi – Program zapošljavanja žena – Faza II , pod nazivom „UČIM-RADIM-POMAŽEM II“ u trajanju od 18 mjeseci.

Projekt „UČIM-RADIM-POMAŽEM II“ provodi se na području grada Daruvara, Općine Dežanovac i Općine Končanica. U provedbi projeka „UČIM-RADIM-POMAŽEM II“ zaposleno je ukupno 45 osoba ciljane skupine, odnosno teže zapošljive žene i 3 osobe u administraciji. Ženama je omogućeno obrazovanje i osposobljavanje. Svrha projekta je pomoć i potpora starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Nositelj projekta je Udruga osoba s invaliditetom Daruvar uz partnere: Grad Daruvar, Općina Dežanovac, Općina Končanica, HZZ-područni ured Bjelovar i CZSS Daruvar. Kroz aktivnost pružena je usluga za ukupno 317 korisnika. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.), a ukupna vrijednost projekta je 3.498.500,00 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%). Razdoblje provedbe projekta je 04.09.2020. do 31.12.2021. godine.

Kontakt:

Voditelj projekta „UČIM-RADIM-POMAŽEM II“

Mirjana Pahoki
e-mail: uosi@uid.hr

Koordinator projekta „UČIM-RADIM-POMAŽEM II“

Gordana Vorel
e-mail: koordinator1uid@gmail.com


Objave:
Skip to content