Udruga distrofičara oboljelih od cerebralne i dječje paralize i ostalih neuromuskularnih oboljenja

Udruga distrofičara oboljelih od cerebralne i dječje paralize osnovana je 17. studenog 2006. godine. Udruga djeluje u zajedničkim prostorijama Udruge osoba s invaliditetom na adresi Petra Preradovića 26 Daruvar.

Predsjednica Udruge je Manda Davidović, dopredsjednik Ivan Belaj

Djelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi: prikupljanje i obrada podataka o osobama s invaliditetom, promicanje ljudskih prava, poticanje mjera unaprijeđenja socijalne i zdravstvene zaštite, odgoja, obrazovanja, rehabilitacije, osposobljavanja i društvenog života osoba s invaliditetom…

Svaki utorak u zajedničkim prostorijama organiziraju se druženja članova UDCDPNO i ostalih članova. Članovi se mogu družiti uz kartanje, igranje viseće kuglane, pikada, šaha…


Klub Aktiv

10.01.2018. imali smo kreativnu radionicu gdje smo radili predmete od porculanske gline. U petak 12.01.2018. posjetili su nas volonteri Udruge Impress Sara i Luka i naučili nas kroz kviz nešto o kulturama različitih naroda.

0 comments

Klub Aktiv

U petak 15.12. Kristina Rukavina iz CZSS Daruvar vodila je radionicu na temu Osoba s invaliditetom u obitelji.

0 comments

Klub Aktiv

U srijedu 13.12.2017. učili smo turski jezik i upoznali dio turske kulture.

0 comments

Klub Aktiv

U petak 15.12.2017. u 11h pozivamo vas na predavanje Kristine Rukavine iz CZSS Daruvar na temu Osobe s invaliditetom u obitelji.

0 comments

Klub Aktiv

U srijedu 6.12.2017. smo izrađivali drveće od žice.

0 comments

Klub Aktiv

U petak 1.12.2017. smo učili i naučili riječi francuskog jezika zahvaljujući volonterki iz Udruge Impress Sari iz Belgije. Pozivamo vas i ovaj petak, 8.12. u 11h na učenje turskog jezika pod vodstvom volontera Udruge Impress.

0 comments

Klub aktiv

U petak, 1. 12. 2017. u 11h pozivamo vas na zanimljivo predavanje simpatičnih volontera Udruge Impress. Dio atmosfere s kreativne radionice srijedom možete vidjeti na slikama – malo smo se zabavili izradom origamija.

0 comments

Klub Aktiv

U petak 24.11. kroz zanimljiva predavanja simpatičnih volontera Udruge Impress: Sara (Belgija), Elif (Turska) te predavača – prevoditelja psihologa Luke, saznali smo nešto više o kulturi i običajima ljudi iz Belgije i Turske. Za više informacija i rasporedu događanja unutar Kluba Aktiv saznajte osobnim dolaskom na adresu P. Preradovića 26, Daruvar ili na telefon 331 –022.

0 comments

Klub Aktiv

Klub Aktiv u suradnji s Udrugom Impress poziva vas u petak 24.11.2017. u 11h u prostorijama Udruge na predavanje: Upoznajte kulture različitih europskih naroda. Što je Klub Aktiv? Klub je otvoren unutar UDCDPNO Daruvar gdje se  osobe s invaliditetom mogu uključiti u niz aktivnosti – kreativne radionice, grupe za socijalizaciju, slobodno vrijeme i rekreaciju, zanimljiva predavanja, psihološka podrška. Više informacija možete pronaći na adresi P. Preradovića 26, Daruvar ili kontaktom na tel. 331 022.

0 comments